Toolpath saven in Artcam

Moderator: Moderators

Plaats reactie
Gert Baars
Berichten: 63
Lid geworden op: 27 jun 2017 15:52

Toolpath saven in Artcam

Bericht door Gert Baars » 19 aug 2017 16:41

Plaatje met Z=5 geladen en toolpath
gemaakt. Met opslaan-als is 'Gcode (mm) .tap file'
geselecteerd. File ziet er niet uit als
iets dat zo naar een GRBL machine gestuurd
kan worden. (1e 50 regels in bijlage)
Moet dit anders?
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
audiomanics
Donateur
Berichten: 4776
Lid geworden op: 28 feb 2007 09:31
Locatie: Appelscha
Contacteer:

Re: Toolpath saven in Artcam

Bericht door audiomanics » 19 aug 2017 17:31

Even afgezien van de maten (van Z21 naar Z-29) mankeert er weinig aan de G-code.. Als je iets anders wil hebben, dan moet je een andere postprocessor nemen.
Kees
<klik>... euh..test... 123.... einde test... uit.<klik>

Gebruikersavatar
abs02
Berichten: 596
Lid geworden op: 28 mei 2011 15:20
Locatie: Standdaarbuiten
Contacteer:

Re: Toolpath saven in Artcam

Bericht door abs02 » 19 aug 2017 17:46

bv eentje met arc's en regelnummers ? Of postprocessor aanpassen ?
Optie 1 is makkelijker.

Gert Baars
Berichten: 63
Lid geworden op: 27 jun 2017 15:52

Re: Toolpath saven in Artcam

Bericht door Gert Baars » 19 aug 2017 18:32

Zal nog een ander plaatje proberen
25 x 25 x 3 mm ofzo in MDF.
Dacht met n bol freesje 1.5 mm?
Toch na een uurtje al wat Gcode
kunnen maken.

Plaats reactie